Aandachtsgebieden


Hoe vind ik mijn droombaan?

If you’ve been struggling to get interviews and land a great job fast, then I’d like to invite you to take advantage of a special, “Get Hired Now” personal, one-on-one coaching session where we will work together to…

 • Create a crystal clear vision for the type of job you want, the income level you desire, and what it will take to make it happen – FAST.
 • Uncover hidden challenges that may be sabotaging your success with getting interviews and acing them.
 • Leave this session renewed, re-energized, and inspired to get hired now in the best, highest paying job you’ve ever had.

If you’d like to take advantage of this very special, and totally FREE 30 minute “Get Hired Now” coaching session, click below to schedule your session.

Ik wil je graag uitnodigen voor het speciale coaching programma "Creëer uitstekende relaties”, waarbij we zullen samenwerken om:

 • How long have you been unemployed?
 • What was the last job you had?
 • Did you like it?
 • How long did you have that job?
 • On a scale of 0-10, how important is it for you to find a job right now?
 • Voor-en achternaam
 • E-mailadres
 • Phone #
 • Time Zone

Aangezien ik dit aanbod op deze pagina doe en ik niet weet hoeveel animo er is, kan ik niet garanderen dat iedereen een coaching sessie kan krijgen. Ik zal zoveel mogelijk mensen aannemen en dan een wachtlijst aanmaken.

You can expect to get contacted by me to schedule your session within the next 3 business days. If you don’t hear from me, it means I have received more requests than I can handle right now and if something opens up I will get in touch with you at a later time.

Hoe ga ik verandering aan?

Heb je iets dat je wilt veranderen of bereiken in je leven? Misschien wil je ... Een bedrijf starten, een nieuwe carrière (of een verhoging), nieuwe relatie, afvallen, zorg dat je kind zich beter gedraagt, of iets anders ... Wat u ook wilt veranderen of bereiken, de geheimen voor succes zijn hetzelfde .

 1. Wees duidelijk. Bepaal zo goed mogelijk wat je wilt. Hoe duidelijker je bent over wat je in je leven wilt hebben, hoe groter de kans is dat je het zult bereiken.
 2. Krijg perspectief. De meeste mensen vertellen niemand wat ze willen of waarmee ze worstelen en daardoor krijgen ze geen perspectief van buitenaf.
 3. Zoek ondersteuning. Zeer weinig mensen (indien aanwezig) bereiken iets groots alleen. Sportsterren hebben teamgenoten en coaches.

Wees bereid om de mensen in je leven te vragen om je te ondersteunen.

Een glasheldere visie voor "Het Ultieme Succes” te ontdekken zodat je precies weet wat je wilt, waar je naartoe gaat en wat je moet doen om gewenste resultaat te behalen.

 1. Ontdek verborgen uitdagingen die je vermogen om voortdurende veranderingen door te maken of die je voortgang belemmeren, kunnen saboteren.
 2. Herboren uit deze sessie te komen en opnieuw aangemoedigd en geïnspireerd te worden om eindelijk de verandering te bereiken die je zoekt - eens en voor altijd.
 3. Als je GRATIS van deze speciale 30 minuten durende coaching sessie " Hoe kan ik voortdurende verandering doormaken” wilt profiteren, kun je je aanmelden door op onderstaande knop te drukken. Geef daarbij aan op welk gebiet je wenst te veranderen.

Als je GRATIS van deze speciale 30 minuten durende coaching sessie " Hoe kan ik voortdurende verandering doormaken” wilt profiteren, kun je je aanmelden door op onderstaande knop te drukken. Geef daarbij aan op welk gebiet je wenst te veranderen.

 • Bedrijf
 • Gewichtsverlies
 • Creëer een nieuwe relatie.
 • Relatie (het verbeteren van de degene die ik ben)
 • Ongaan met verandering
 • Omgaan met kinderen.
 • of iets anders.

Omdat we nu aan het maken van dit aanbod voor de eerste keer en we weten niet hoe intens de reactie zal zijn, kunnen we niet garanderen dat een coaching sessie voor iedereen.
We zullen zo veel mensen nemen als we kunnen en dan beginnen met een wachtlijst. U kunt verwachten te krijgen contact met ons team om uw sessie te plannen binnen de komende 3 werkdagen.
Als u niet van ons hoort, betekent dit dat we meer aanvragen dan we nu kunnen verwerken ontvangen

Red uw Relationship

Ik wil je graag uitnodigen voor het speciale coaching programma "Hoe creëer ik uitstekende Relaties”, waarbij we zullen samenwerken om...

 1. Een glasheldere visie voor " Het creëren van uitstekende relaties" en de "perfecte levensstijl" voor jou en je dierbaren te ontwikkelen.
 2. Verborgen uitdagingen die jouw groei in het gebied van relaties kunnen saboteren te ontdekken.
 3. Herboren uit deze sessie te komen en opnieuw aangemoedigd en geïnspireerd te worden om jouw van jou relaties te genieten en je internationale opdracht tot een zeer winstgevende opdracht te maken.

Als je GRATIS van deze speciale 30 minuten durende coaching sessie "Hoe creëer ik uitstekende Relaties” wilt profiteren, kun je je aanmelden door op onderstaande knop te drukken.

Ik wil je graag uitnodigen voor het speciale coaching programma "Creëer uitstekende relaties”, waarbij we zullen samenwerken om:

 • om een glasheldere visie voor " Het creëren van uitstekende relaties" en de "perfecte levensstijl" voor jou en je dierbaren te ontwikkelen
 • om verborgen uitdagingen die jouw groei op het gebied van relaties saboteren te kunnen ontdekken en om
 • herboren uit deze sessie te komen en opnieuw aangemoedigd en geïnspireerd te worden om van jouw relaties te kunnen genieten en om je internationale opdracht uiteindelijk tot een zeer winstgevende opdracht te maken.

Als je GRATIS van deze speciale 30 minuten durende coaching sessie: "Hoe creëer ik uitstekende Relaties” wilt profiteren, kun je je aanmelden door op onderstaande knop te drukken.

Aangezien ik dit aanbod op deze pagina doe en ik niet weet hoeveel animo er is, kan ik niet garanderen dat iedereen een coaching sessie kan krijgen. Ik zal zoveel mogelijk mensen aannemen en dan een wachtlijst aanmaken. Je kunt verwachten dat ik in de komende 3 werkdagen contact met je opneem om jouw sessie te plannen. Als je niets van mij hoort, betekent dit dat ik meer verzoeken heb ontvangen dan ik nu kan behandelen. En als de mogelijkheid zich voordoet, zal ik uiteraard later contact met je opnemen.

Hoe val ik gezond af?

Mijn coachingsprogramma over gewichtsverlies bestaat uit gepersonaliseerde modellen waar ik iedereen over mindset, specifieke diëten en oefeningen informeren zodat ze van een gezond leven kunnen genieten.

De meeste mensen “leugen” naar zichzelf wanneer zij denken over hoeveel gewicht ze willen verliezen. Zij zeggen: “Ik wil graag verliezen 15 of 20 pond.” Maar als we 60 pond over-gewicht of meer, 20 pond is nauwelijks merkbaar (dat is een van de redenen waarom we de neiging om te blijven verkrijgen van gewicht - toevoegen van een ander vijf pond is moeilijk op te merken). MAAR…

Als u wilt om eindelijk allllll de weg naar beneden om je meest sexy, meest vertrouwen gewicht, voor eens en voor iedereen en ...

Als u wilt om mijn persoonlijke ondersteuning om het te laten gebeuren, kijk dan this out ...

Ik ben het aanbieden van een speciale “Eindelijk Thin altijd” Coaching Sessie voor nul kosten.

Om gezond te kunnen leven, moeten Expats grip hebben op hun emoties. Daarnaast moeten ze zich bewust worden van gezonde eetpatronen. Ze zouden zich ook regelmatig moeten bewegen en ze moeten genoeg rust moeten nemen. Mijn coachingsprogramma over gewichtsverlies bestaat uit gepersonaliseerde modellen waar ik iedereen over mindset, specifieke diëten en oefeningen informeren zodat ze van een gezond leven kunnen genieten. Heb jij tekort aan energie en vitaliteit? Voel je je vermooid door alle taken die je moet verrichten? Maak je je zorgen over je gezondheidstoestand? Heb je misschien moeite om gewenste resultaten te behalen?

 1. Een glasheldere visie voor het niveau van energie en vitaliteit dat je wenst en de perfecte levensstijl voor jou en je dierbaren te ontwikkelen.
 2. Verborgen uitdagingen die jouw groei in het gebied van gezondheid kunnen saboteren te ontdekken.
 3. Herboren uit deze sessie te komen en opnieuw aangemoedigd en geïnspireerd te worden om jouw energie en vitaliteit level te verhogen en je internationale opdracht tot een zeer winstgevende opdracht te maken.

Om uw speciale “Eindelijk Thin altijd” coaching sessie van vandaag beweren, stuur mij de volgende vragen beantwoorden:

 • Hoe lang ben je al moeite om gewicht te verliezen?
 • Op een schaal van nul tot 10 hoe belangrijk is het voor u om gewicht te verliezen en het weg te houden voor eens en voor altijd?
 • Wat heb je geprobeerd te doen om gewicht te verliezen in het verleden?
 • Wat is er gebeurd met die aanpak?
 • Wat ziet u als uw grootste uitdaging bij het afvallen?

Zorg ervoor dat u uw naam, telefoonnummer en e-mailadres zodat iemand van ons kantoor naar u terug te krijgen binnen de komende 24 tot 48 uur te plannen uw one-on-one bevatten “Eindelijk Thin altijd.”

(Het kan tot 60 minuten voor deze coaching sessie.) Klik op het antwoord nu om uw sessie claimen vandaag.

Hoe overwin ik spreekangst?

 • Een glasheldere visie voor je om met veel moed en lef in het openbaar te kunnen communiceren net als leiders doen.
 • Verborgen uitdagingen die jouw groei in het gebied van het spreken in het openbaar saboteren te ontdekken.
 • Herboren uit deze sessie te komen en opnieuw aangemoedigd en geïnspireerd te worden om alle uitdagingen op het gebied van het spreken in het openbaar antegaan.

Als je GRATIS van deze speciale 30 minuten durende coaching sessie "Spreken met veel lef in het openbaar” wilt profiteren, kun je je aanmelden door op onderstaande knop te drukken.

Aangezien ik hier het maken van dit aanbod en ik weet niet hoe intens de reactie zal zijn, kan ik niet garanderen dat een coaching sessie voor iedereen. Als u uw sessie niet kunt plannen, stuur me uw verzoek en ik zal u op een wachtlijst gezet.

k zal zo veel mensen nemen als ik kan en dan beginnen met een wachtlijst. als er iets opent zullen wij contact met u op een later tijdstip.

 

 

Website ontwerpen door: Epicwebsite