Hoe val ik gezond af?

Het succes van internationale opdracht eist veel energie en vitaliteit. Een gezonde levensstijl dus! Expats gaan grote uitdagingen aan zowel op het werk als thuis. Degenen die over veel energie en vitaliteit beschikken, kunnen meer bijdragen gedurende de internationale opdracht. Expats die tekort hebben aan energie en vitaliteit worstelen met vele uitdagingen.

De Brookfield Global Mobility Trends Survey, die in 2015 plaatsvond, bevestigt dat expats echter tegenaan veel problemen op allerlei gebieden lopen zoals relaties, gezondheid, onderwijs van hun kinderen, familie, culturele verschillen, eenzaamheid, depressie en nog veel meer. Deze gebieden vormen de grootste factoren die invloed hebben op de emotionele toestand van expats en uiteindelijk op hun prestaties op de werkvloer.

Om gezond te kunnen leven, moeten Expats grip hebben op hun emoties. Daarnaast moeten ze zich bewust worden van gezonde eetpatronen. Ze zouden zich ook regelmatig moeten bewegen en ze moeten genoeg rust nemen.

Mijn coachingsprogramma over gewichtsverlies bestaat uit gepersonaliseerde modellen waar ik iedereen over mindset, specifieke diëten en oefeningen informeren zodat ze van een gezond leven kunnen genieten.

Heb jij misschien tekort aan energie en vitaliteit? Voel je je wellicht vermooid door alle taken die je moet verrichten? Maak je je zorgen over je gezondheidstoestand? Heb je misschien moeite om gewenste resultaten te behalen?

Als dat zo is, hoef je niet veel zorgen te maken. Vele mensen zijn op een bepaald punt in het leven in dit soort situaties geweest en ze zijn nooit gemakkelijk. Energie en vitaliteit zijn zelfs vaak onze grootste bron van geluk tegelijk kunnen ze ook onze grootste bron van wanhoop zijn.

Ik wil je graag uitnodigen voor het speciale coaching programma "Hoe zorg ik voor overvloed aan energie en vitaliteit”, waarbij we zullen samenwerken om...

  • Een glasheldere visie voor het niveau van energie en vitaliteit dat je wenst en de perfecte levensstijl voor jou en je dierbaren te ontwikkelen.
  • Verborgen uitdagingen die jouw groei in het gebied van gezondheid kunnen saboteren te ontdekken.
  • Herboren uit deze sessie te komen en opnieuw aangemoedigd en geïnspireerd te worden om jouw energie en vitaliteit level te verhogen en je internationale opdracht tot een zeer winstgevende opdracht te maken.

Als je GRATIS van deze speciale 30 minuten durende coaching sessie " Hoe zorg ik voor overvloed aan energie en vitaliteit” wilt profiteren, kun je je aanmelden door op onderstaande knop te drukken.

Zorg ervoor dat u uw naam, e-mailadres en telefoonnummer te vermelden wanneer u uw sessie te vragen, zodat ik kan u contact opnemen met u om uw sessie te plannen.

Aangezien ik dit aanbod op deze pagina doe en ik niet weet hoeveel animo er is, kan ik niet garanderen dat iedereen een coaching sessie kan krijgen. Ik zal zoveel mogelijk mensen aannemen en dan een wachtlijst aanmaken.

Je kunt verwachten dat ik in de komende 3 werkdagen contact met je opneem om jouw sessie te plannen. Als je niets van mij hoort, betekent dit dat ik meer verzoeken heb ontvangen dan ik nu kan behandelen. En als de mogelijkheid zich voordoet, zal ik uiteraard later contact met je opnemen.

Website ontwerpen door: Epicwebsite