Over The Expat Coach

Ik ben gespecialiseerd in het optimaal laten renderen van expats voor hun werkgevers. Dat doe ik door ze intensief te begeleiden in hun eerste maanden van hun nieuwe woon-werksituatie. Want in de eerste maanden is de impact op het leven van een expat het grootst. Daarmee draag ik bij aan een optimale bijdrage van de expat in uw organisatie

over ons

Ik heb gewoond en gestudeerd in veel landen: Marokko, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Nederland. Daarbij heb ik gewerkt bij internationale organisaties zoals Van Dam Machines, ADM, Cargill en Wild Juice.
Daardoor begrijp ik heel goed met welke moeilijkheden expats te maken kunnen hebben en ik ben ervan overtuigd dat expats aan de groei van hun organisaties zouden bijdragen als ze over de juiste vaardigheden zouden beschikken.


Achtergrond

Ik ben gediplomeerd aan de “University of Applied Sciences” Keulen (Duitsland) op het gebied van vertaling (Frans, Engels en Duits). Verder beschik ik over het “Master NLP Practitioner” diploma dat ik bij Mind Academy heb behaald.

Daarnaast beschik ik over het coachingsdiploma dat ik bij de ”Robbins Madanes Training” met succes heb afgelegd. In het Kader van deze opleidingen heb ik me veel vaardigheden, technieken en strategieën eigen gemaakt en ze hebben allemaal bijgedragen aan mijn zelfontplooiing.

Naast deze succesvolle carrière leef ik sinds dertien jaar samen met de vrouw van wie ik houd en met wie ik twee geweldige kinderen heb. Dit huwelijk ervaar ik als gelukkig. Vandaar dat ik onder de indruk ben dat ik beschik over de benodigde kennis en vaardigheden die tot succesvolle en gepassioneerde relaties kunnen leiden.

Ik ben aangesloten bij ICF "International Coach Federation"

D.m.v. deze Kennis, vaardigheden en ervaringen ben ik in staat om waarde toe te voegen aan expats zodat ze kunnen bijdragen aan de groei en aan het succes van hun organisaties

Website ontwerpen door: Epicwebsite